Skip to main content

Reparații Îmbrăcăminte

La atelierul meu de croitorie din Mureș, ofer servicii personalizate de reparații pentru îmbrăcămintea dumneavoastră preferată. Ca și croitor experimentat, mă dedic remedierii oricărei probleme, de la cusături desfăcute la înlocuirea fermoarelor sau a butonilor. Indiferent dacă este vorba despre pantaloni, rochii sau jachete, vă garantez că veți pleca de la mine cu hainele în stare impecabilă.

Retușuri Vestimentare

Dacă doriți ajustări precise pentru hainele dumneavoastră, vă stau la dispoziție cu servicii personalizate de retușuri vestimentare. În calitate de croitor dedicat, vă asigur că veți beneficia de retușuri atent efectuate, care să se potrivească perfect siluetei dumneavoastră. Indiferent dacă este vorba despre scurtarea unei fuste sau ajustarea taliei unei perechi de pantaloni, veți pleca de la mine cu hainele perfect adaptate stilului dumneavoastră.

Modificări Haine

Dacă doriți să aduceți modificări semnificative hainelor dumneavoastră preferate, vă invit să mă contactați pentru servicii personalizate de modificare a hainelor. Ca și croitor cu experiență, vă voi ajuta să transformați viziunea în realitate, oferindu-vă posibilitatea de a adăuga detalii speciale sau de a actualiza designul hainelor dumneavoastră. Fie că doriți să transformați o rochie veche într-un design modern sau să adăugați elemente inovatoare unei cămăși, vă stau la dispoziție pentru a vă ajuta să vă exprimați stilul personal.

Retușuri Rapide

Dacă aveți nevoie de retușuri rapide pentru hainele dumneavoastră, vă pot ajuta cu servicii rapide și eficiente la atelierul meu de croitorie din Mureș. Ca și croitor dedicat, ofer atenție deosebită fiecărui detaliu și mă angajez să vă rezolv problemele vestimentare în cel mai scurt timp posibil. Cu servicii personalizate și o abordare atentă, veți pleca de la mine cu hainele pregătite să completeze aspectul dumneavoastră într-un timp minim.

Ce spun clienții mei?

google
Cristina Ilovan
May 31, 2024

Recomand cu drag! Doamna a fost foarte draguta si m-a ajutat cand am sunat , fiind o situatie urgenta.

Foarte draguță, rapidă și creativă, doamna Doina! Schimbă dantelute, retusează, micsoreaza, stramteaza, reconstruieste rochii la preturi rezonabile, proportionale cu munca dansei! Recomand!

google
Teodora Carază
May 21, 2024

Recomand cu drag! Doamna a fost tare draguta si mi a rezolvat rapid o rochie cand credeam ca nu mai gasesc pe nimeni. Rochia modificata a iesit mai bine decat imi imaginam eu initial, lucreaza foarte frumos.

facebook
Braţan Lucian
Recomandă
March 21, 2024

Recomand cu încredere, preturi foarte bune pt buzunar si disponibilitare maxima din partea doamnei. Poate am avut noroc, dar într-o oră mi-a ajustat 2 perechi de pantaloni in lungime si talie + călcat! 👍

google
Favo Ionescu
March 7, 2024

Servicii de calitate! Pentru modificarea unei perechi de blugi, nu se observa unde a modificat si a lucrat si repede.

google
alexandru raileanu
February 21, 2024

Nota 10

google
Ana Sandu
February 19, 2024

Servicii de calitate, preturi accesibile si o atmosfera foarte primitoare. Revin mereu cu drag la doamna Rosca.

google
Maria Cristian
February 15, 2024

O profesionista ! Recomand cu caldura !

facebook
Raluca Boanta
Recomandă
February 11, 2024

O doamnă de nota 10*! Răbdătoare ,atentă și pasionată în ceea ce face!

google
Roxana-Ioana Guțiu
February 10, 2024

Recomand cu mare încredere! Foarte ingenioasă, plăcută și atentă la detalii, nu există probleme vestimentare (și nu numai) pe care doamna Doina să nu le poată rezolva în cel mai scurt timp.

google
Marina Cristina
February 9, 2024

O doamna minunata care, în primul rand, nu m-a refuzat când am sunat pentru o urgență. Prompta, rapidă, iar prețul plătit a fost unul foarte mic. 🥰 Recomand!

google
Diana Ramona
February 5, 2024

Experiența mea la croitorie pentru retușarea hainelor a fost absolut minunată! Doamna Doina a fost extrem de pricepută și atentă la detalii. Retușurile au fost realizate cu precizie, exact cum mi-am dorit, iar hainele mele arată acum perfect. Recomand această croitorie pentru oricine caută o mână pricepută pentru ajustarea hainelor!

Contact

 Adresa: Str. Livezeni nr. 69, Târgu Mureș

 Telefon: 0753510327.

 L – V 11:00 – 17:00

 S – D închis

Aștept cu nerăbdare să discutăm și să găsim soluții pentru nevoile dvs!

Contact

 Adresa: Str. Livezeni nr. 69, Târgu Mureș

 Telefon: 0753510327.

 L – V 11:00 – 17:00

 S – D închis

Aștept cu nerăbdare să discutăm și să găsim soluții pentru nevoile dvs!